Forstærkninger til herrerne:

IF Stadion har med afsæt i et øget sportsligt ambitionsniveau samt i skarp konkurrence med andre divisionsklubber,sikret sig den 20-årige Jacob Zøhner og broderen 18-årige Morten Zøhner for den kommende sæson, hvor vi satser målrettet på en absolut topplacering i 2. division.

Jacob Zøhner er venstre back og playmaker og kommer senest fra Næstved-Herlufsholm, hvor han har haft en meget stor andel i Sydsjællændernes topplacering i 2. division. Jacob Zøhner kom i begyndelsen af sæsonen til Næstved efter en kort periode hos 1. divisionsklubben HØJ Elite. Lillebror Morten er playmaker, og kommer fra Grindsted.

Tidligere har Jacob Zøhner i sin seniortid spillet for HK Give Fremad, som spillede oprykningskampe til 1. division i den forgangne sæson. 

IF Stadions træner Thomas Schou udtaler til Hbold.dk: Det er et scoop og vi er glade og stolte over, at Jacob og Morten har valgt at stemple ind på den ”nye version af IF Stadion”. Efter min bedste overbevisning, så har Jacob været en af de 2-3 bedste spillere i 2 division i denne sæson. Vi er glade for at arbejde videre med udviklingen af Jacob, samt i den grad glade for, at han ikke skal være en konkurrent i den kommende sæson, men en medspiller for os. Endnu et meget positivt skridt for os. Morten er et ungt talent, som vi forventer os meget af, og vi glæder os til at arbejde videre med ham, og se hvor langt han kan drive det hos os.

Jacob Zøhner udtaler: ”Jeg har haft flere seriøse drøftelser med divisionsklubber på det seneste omkring min håndboldfremtid, hvilket jeg har sat utrolig stor pris på, men jeg har vurderet, at IF Stadion er det bedste valg for mig lige nu af flere årsager. Dels kommer jeg til en klub, hvor ambitionsniveauet bliver løftet markant, dels får jeg en klar rolle og større ansvar, og desuden kommer jeg til at spille på et spændende hold, hvor der er et udtalt ønske om at arbejde stenhårdt for en topplacering i den kommende sæson. Disse forhold giver mig gode muligheder for at udvikle mit spil og individuelle færdigheder”. Morten i stemmer, at det bliver dejligt at spille i en klub med store ambitioner, og som løfter træningsniveauet.

Derudover glæder vi os til at arbejde sammen med Thomas Schou samt kommende assistenttræner Torben Andersen. De har klare planer for IF Stadion, og vi har haft lange og gode samtaler med dem begge omkring forventningerne til os.