Højere ambitionsniveau og nye tider i IF Stadion

 

IF Stadion har gennem de seneste sæsoner været en fast bestanddel af toppen i 2. division og været mere end tæt på at sikre sig selv oprykning til 1. division. I indeværende sæson indfrier IF Stadion dog ikke målsætningen om en placering i top 2, hvilket nu leder til markante ændringer i københavner-klubben, i forhold til det sportslige set-up og rammerne omkring klubbens bedste hold.

Når sæsonen 2019/2020 starter op med træning allerede i april, vil det være med et nyt koncept, hvor træningen ikke kun løftes til 3 gange om ugen, men også antallet af timer, hvor der skal ”svedes” stiger markant. Dette for at sikre den rette udvikling, samt en ambition om at bytte de sekundære placeringer ud, med en oprykning til 1. division.

IF Stadion cheftræner Thomas Schou udtaler: I indeværende sæson, har vi måttet konstatere, at flere af vore konkurrenter i toppen af 2. division i den grad har formået at rykke sig markant mere positivt, end det har været tilfældet for os selv. FIF har arbejdet stenhårdt, og ingen tvivl om, at hold som Næstved og især Roskilde med 3-4 træningspas hver uge, har rykket sig langt mere, end vi selv har. Tillige må vi konstatere, at kravene til bl.a. træning og forberedelse for at være med på 1. divisionsniveau er steget og hvis det er vores ambitionen på sigt, så må vi følge med.

Thomas Schou fortsætter: Det gode ved processen er, at det har været flere af spillerne på vores nuværende hold, som selv har observeret dette og har bedt om at vi skal træne mere. Vi glæder os alle til at tage fat.

I bestræbelserne på at realisere vores sportslige mål, er det en stor glæde, at vi kan præsentere en ny assistenttræner, nemlig Torben Andersen, som i de forgangne sæsoner har haft en stor andel i udviklingen i Næstved og FIF. Torben er kendt for sin ihærdighed og håndboldfagligt rangerer han højt og trives med detaljen i træning og kamp.

Torben Andersen får en vigtig rolle i udviklingen af vort koncept, herunder udviklingen af vores hold og den enkelte spiller, samt forberede os på modstanderne, fremhæver Thomas Schou, som samtidig roser den nuværende assistenttræner Kurt Haugenæs, som har gjort det super godt for IF Stadion, og som stadig vil være tilknyttet klubben. Men han har ikke den fornødne tid til det nye set-up i rollen, som assistenttræner.

Med disse nye tiltag, vil vi i den kommende tid kigge ind i truppen, hvor vi er glade for at kunne beholde de fleste af de nuværende spillere. Profiler som Casper Wager, Simon Lindholdt, Michael Jensen, Dennis Vestergaard Larsen og Magnus Djuurhus er på plads, frem mod den kommende sæson. Tillige fører IF Stadion’s andet hold netop nu kvalifikationsrækken og det er en stor prioritet, at oprykningen til 3. division sikres. Dette i bestræbelserne på at kunne have en hverdag med et 2- og 3. divisionshold, som med sikkerhed også, vil være med til at rykke intensiteten og konkurrencesituationen i hverdagen i IF Stadion.

Vi glæder os til i den kommende tid at kunne præsentere nye spændende navne, som vi er sikre på kan være med til at rykke os i den rigtige retning, slutter Thomas Schou.

 Bh.

Allan