IF Stadion har et enkelt “hul” frem mod sæsonstart

IF Stadion er en af favoritterne til oprykning til 1. Division i den kommende sæson. Spillertruppen er styrket markant og træningsmængden øget og justeret til en klub med oprykningsdrømme.

I de seneste par måneder er der trænet godt under ledelse af Thomas Schou og Torben Andersen, som udgør trænerduoen i traditionsklubben.

Thomas Schou udtaler: ”Det har været en fornøjelse at være vidner til den intensitet, som har været lagt i træningen, hvor vi har prioriteret at sætte rammerne for den kommende sæson, herunder ikke mindst den fysiske træning. Jeg er generelt tilfreds, men ser stadigvæk forbedringspotentialer i holdet.”

”Vi har spillet et par træningskampe, som er vundet stort og her har det været tydeligt, at vi i momenter af kampen kan levere på et højt niveau. Det eneste, der har ærget mig i forbindelse med træningen er, at vi har måtte se bort fra Casper Wager og Michael Bo Hansen, som begge har været skadet siden pokalkampen mod GOG. Begge forventes dog klar til træningsstart i august.”

Trænerduoen fremhæver desuden, at de har et enkelt “hul”, som de håber på at lukke inden sæsonstart: ”Vi er på jagt efter en ambitiøs og dygtig stregspiller, som kan se sig som en del af IF Stadions ambitioner og på sigt se sig selv spille på et højere niveau. En sådan stregspiller skal danne makkerpar med rutinerede Michael Bo Hansen. Så et enkelt ”hul” har vi i vores trup – vi skal bruge en stregspiller mere.”

Spillerne sendes på sommerferie mandag den 24. juni efter sidste afsluttende træning og udstyres med et individuelt træningsprogram. Den 29. juli er sommerferien slut og træningen indledes igen frem mod sæsonstart.

Foto: Christian Ove Carlsson