IF Stadion løfter positioneringsplatform til nyt niveau

IF Stadion løfter sin kommunikation- og positioneringsplatform med flere og store skridt til den kommende sæson. Klubben lancerer således et nyt sæsonkort og ny-designede billetter, hvor IF Stadion, dets sponsorer og tilskuere er i centrum for oplevelsen.

Man kan således også finde annoncering af IF Stadions hjemmekampe via kampplakater i bybilledet i Brønshøj. Endvidere vil alle hjemmekampe blive annonceret i den lokale avis – Brønshøj Husum Avis. Afslutningsvis er klubbens brug af de sociale medier steget markant igennem den seneste tid, herunder facebook og instagram for klubbens divisionshold.

”Vi har arbejdet intensivt i løbet af sommermånederne på at styrke IF Stadion’s profil, herunder udvikle nye sponsorkoncepter til vores samarbejdspartnere. Sidstnævnte vil blive meget tydeligt, når vi skal påbegynde arbejdet med vores sponsorer i forhold til sæsonen 2020/21”, siger Allan Juhl Jensen, formand for IF Stadion.

”Jeg glæder mig rigtig meget over den opbakning vi møder hos vores trofaste og lokale sponsorer samt også en del nye sponsorer, som er kommet til i den seneste tid. Vi har mere eller mindre udsolgt på hylderne, så det kan ikke være bedre. Vi venter vi bare på at sæsonen skal starte”, slutter Allan Juhl Jensen.

Der vil meget snart komme information omkring køb af det nye sæsonkort – så følg godt med.