IF Stadion styrker truppen markant med profil fra 1. Division

IF Stadion som har store sportslige ambitioner for den kommende sæson, har styrket truppen markant med tilgangen af venstre backen Frederik Lynge Høyer, som kommer fra HØJ Elite, hvor han gennem en årrække har været en af de bærende kræfter og en medvirkende årsag til at etablere HØJ Elite i 1. division. Før dette spillede Frederik Høyer i Otterup HK og Svendborg HK.

Frederik Lynge Høyer er med sine 26 år og mange kampe i 1. division en erfaren og ikke mindst bundseriøs og ambitiøs håndboldspiller, som kommer til at være en markant styrkelse af IF Stadions trup frem mod næste sæson, hvor klubben går efter oprykning til 1. Division.

Cheftræner Thomas Schou udtaler følgende om tilgangen:

”I forlængelse af vores udmeldinger om et ”nyt” IF Stadion, hvor træning, hverdag og ikke mindst forberedelse til kamp vil blive løftet markant, er det en stor glæde, at netop en type som Frederik har valgt at dedikere sig til dette nye projekt.

Frederik er med sin store styrke i skud fra distancen, rå fysik, dygtigt defensivt arbejde, seriøsitet og ikke mindst menneskelige egenskaber en kæmpe gevinst for os.

Frederik vil også stå i spidsen for at styrke vores fysik generelt og vil i det daglige stå for store dele af den fysiske plan/træning, i bestræbelserne på også her at løfte os.”

Frederik Lynge Høyer udtaler følgende om skiftet:

”Det var et svært valg at skulle sige farvel til HØJ Elite, som jeg har været rigtig glad for at være en del af. Men jeg ønsker at bruge mindre tid på transport, for så at have bedre tid til uddannelse og arbejde, så derfor blev det sådan.

Valget faldt på IF Stadion da jeg synes, at deres projekt med et ”nyt” IF Stadion tiltaler mig, og så kender jeg nogle af spillerne rigtig godt. Jeg håber og tror på, at jeg kan være med til at præge klubben i den rigtige retning, og samtidig få en god erfaring på den fysiske træningsdel.

Mine forventninger til den kommende sæson er, at IF Stadion helt klart skal kæmpe med om 1. pladsen. Det bliver spændende og krævende, men jeg synes at det er realistisk med den gode trup der er.”

Næste opgave for IF Stadion er i Santander Cup, hvor københavnerne møder topholdet og fynske GOG. Denne kamp afvikles den 11. april kl. 19.30 i EnergiCenter Voldparken.