SU’VI:T er ny sponsor i IF Stadion

IF Stadion er stolte af at kunne præsentere SU’VI:T, som ny sponsor for sæsonen 2019/20, som står lige for døren.

SU’VI:T er lokaliseret i Nyborg og producerer og markedsfører kødbaserede produkter, som er ”suvittede”. Produktporteføljen omfatter bl.a. hakkebøffer, kylling, frikadeller og kamsteg m.m. Du møder bl.a. SU’VI:T når du køber en burger hos Circle K og hos Q8. Så støt op om vores nye sponsor.

Ejeren af SU’VI:T, Michael Gertz, udtaler om det nye samarbejde: ”IF Stadion er en traditionsklub, som har levet stille i en lang årrække, men har øget sit ambitionsniveau og styrket det sportslige set-up. Det vil SU’VI:T gerne bakke op omkring og vi ser også klubben, som en god mulighed for at eksponere SU’VI:T i hovedstadsregionen og på sigt selvsagt også på Fyn og i Jylland”.

Michael Gertz fortsætter: ”Vi har god erfaring med sponsering i håndboldklubber, hvor vi gennem en årrække har været en af hovedsponsorerne i GOG Håndbold, bl.a. via SU’VI:T arena. Vi glæder os til samarbejdet”.

Vi byder SU’VI:T velkommen hos IF Stadion.

På billedet ses Michael Gertz (SU’VI:T) med Morten Zøhner (gul trøje) og Jacob Zøhner (sort trøje), som var i Nyborg for at mødes med SU’VI:T ejeren og takke for sponsoraftalen.

Tjek SU’VI:T hjemmeside på https://www.suvit.dk/