Træningskampe bød på nederlag og sejr

IF Stadion har fredag og lørdag været i aktion mod henholdsvis Svendborg og Furesø HK.

Fredag aften stod vi overfor Svendborg, hvor vi spillede en kamp langt under middel. Et hav af fejl, dårligt angrebsspil og lavt tempo blev leveret kampen igennem. Det betød, at Svendborg kunne tage en helt fortjent sejr på 15-20. Kun vores målmænd Dennis og Tobias kunne være deres indsats bekendt i denne kamp, hvor de leverede mange redninger. Men angrebsmæssigt var der meget der skulle forbedres fremadrettet.

Lørdag formiddag skulle indsatsen revancheres mod Furesø HK. I denne kamp får vi egentligt en godkendt start på kampen, hvor der står 5-5 efter 10 minutter. Herefter begyndte der igen at indsnige sig problemer i angrebsspillet, mens Furesø lige så stille trak fra. De var foran 14-18 og havde kampen under kontrol og det lugtede igen af en stor skuffelse for os. Men i slutningen af kampen begyndte holdet at finde melodien igen og kunne derfor via en flot slutspurt og gode spilsekvenser sikre sig en sejr på 26-23 over Furesø HK.

Der er altså en masse at arbejde videre med frem mod sæsonstart, hvor der er store forventninger til truppen.

Vi glæder os samtidigt til at få alle mand klar igen. Vi måtte til begge kampe igen undvære Jacob Zøhner, som er ude med en knæskade, mens Frederik Høyer ligeledes ikke var med i kampen mod Furesø HK. Casper Wager kæmper ligeledes med at blive sin lyskeskade 100% kvit. Derfor spillede han kun 15 minutter mod Svendborg.

Foto: Christian Ove Carlsson.