Træningsopstart frem mod den nye sæson

På mandag går det løs igen, når IF Stadion indleder forberedelserne frem mod den nye sæson. I den forbindelse har cheftræner Thomas Schou givet en kommentar omkring træningen frem mod sommerferien samt fokusområderne for de kommende måneder:

”Efter en del år med oprykningsspil har det været lidt ”anderledes” at stemple ud tidligt, men denne mulighed har også givet tid og overskud til, for alvor at kigge ind i vores nye set-up.

Vi starter op mandag d. 6 maj, hvor vi utraditionelt for vores sommertræning kommer til at gå direkte i gang med at bygge den meget vigtige fysiske del op. Vi har indkøbt forskellige værktøjer, som vil betyde, at vi kan gennemføre en god omgang cirkeltræning. Der vil ikke være fokus på løb, da denne del vil blive klaret under selve træningen og de træningskampe som ligger i kalenderen, men der vil være 100% fokus på at ligge lag på den fysiske del hos alle spillere. Høyer og Wager vil være tovholdere på denne del via deres uddannelser som fysiske trænere, hvilket også gør, at jeg er overbevist om, at det vil blive både sjovt, hårdt og alsidigt. Torben og jeg vil supporte denne træning undervejs og vil sørge for løb og træning med bold i hallen.

Vi skal bruge de kommende 6-7 uger på at få de nye spillere indlemmet i truppen og de øvre tanker for vores spillestil osv. Vi kigger ind i et nyt forsvars set-up frem mod den kommende sæson, som også vil være et tema i den kommende tid.

VI skal have det sjovt i processen og skal have ALLE med, men det bliver stenhårdt…” udtaler cheftræner Thomas Schou.

Foto: Christian Ove Carlsson