Information om klubhus

IF Stadions nye, dejlige klubhus, beliggende på adressen Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj, er primært til brug for klubbens medlemmer. Der er nogle få, men meget vigtige regler vi beder dig om at efterleve, så vi alle synes det er rart at benytte:

For klubbens medlemmer:

  1. Giv altid besked til René på 29 92 45 35 når du vil benytte klubhuset, uanset om det er planlagt eller spontant. (Dette af hensyn til andre brugere – samt rengøring)
  2. Ryd op efter dig.
  3. Stil stolene op på bordene efter brug – hver gang.
  4. HUSK af låse yderdøren til EnergiCenteret, hvis det er dig der låser op.  Brikken huskes hver gang du/I skal ud og ind.

Skal du holde en privat fest, så er det muligt at leje klubhuset. Som medlem af klubben er lejen kr. 1.000,-, med et depositum på kr. 1.500,-. Lejeperioden er 24 timer, normalt startende kl. 13.00. Starttidspunkt kan tilpasses, hvis det ikke kolliderer med andre lejemål.

Som medlem kan du leje klubhuset til din egen eller et nært familiemedlems fest, hvor det er dig som står som ansvarlig. Det er ikke tilladt for et medlem at leje til venners fest.

Du skal sørge for at der er ryddet op og gjort rent når lejeperioden udløber. Rengøring kan tilkøbes.

 

Ikke medlemmer af klubben:

 

Skal du holde privat fest/arrangement: Så er det også muligt at leje klubhuset. Der er plads til 50 personer og der er alt i gryder, potter, pander, tallerkner, glas og bestik samt borde og stole.

Prisen for leje er kr. 3.500,-, med et depositum på kr. 1.500,-. 


Rengøring skal tilkøbes. Prisen for rengøring er kr. 1.500,-. Dermed er prisen for leje af klubhus + obligatorisk rengøring kr. 5.000,-.


 Lejeperioden er 24 timer, normalt startende kl. 13.00, dette kan dog tilpasses alt efter om der er andre lejemål.

Som ansvarlig har man ansvaret for, at klubhuset ikke lider overlast, og den ansvarlige også sørge for, at klubhuset og bygningen er aflåst når den forlades.

Foreningsarrangementer: Dag eller aften: kr. 800,-

 

Og meget vigtigt: Rygning er under ingen omstændigheder tilladt i klubhuset.

 

Og: Der må ikke åbnes vinduer når der spilles musik.

 

Hør nærmere om ledige dage hos klubhusforvalter René Christensen på telefon 29 92 45 35.