Målaktier

I IF Stadion har du mulighed for at købe en eller flere målaktier. Det er klubbens store håb, at rigtigt mange vil tegne sig for på den måde støtte op om det projektet.

Formålet med målaktierne er, at IF Stadion meget gerne vil prøve at skaffe yderligere økonomiske midler til klubben, og disse penge skal så være med til at gøre det endnu mere attraktivt og dejligt at være medlem af IF Stadion. Selvfølgelig er det klubbens førstehold, der skal prioriteres højest i forbindelse med indførslen af målaktierne; men de penge, der kommer ind, er ikke totalt øremærkede til klubbens førstehold.

Der er tale om penge, som hvert år bliver kanaliseret videre til den til enhver tid siddende bestyrelse, der efterfølgende sørger for at fordele midlerne, så alle vil ”få en del af kagen”.

Vi håber, at alle Stadions mange medlemmer, deres familier og venner – samt også det lokale erhvervsliv, vil være med til at støtte op om klubben.

Målaktierne er jo også en slags lodseddel, og kan indbringe dig rigtigt flotte præmier, da der 2 gange årligt vil blive trukket lod om fine gavekort.

Så skynd Jer at kontakte undertegnede – og tegn Jer for en IF Stadion målaktie.

Casper Eghøj 

Formand