Om klubben

IF Stadion er en meget rummelig klub. Vi har plads til alle! Dette uanset politisk observans, uanset køn, uanset nationalitet. Vi arbejder for tolerance mellem kønnene og etnisk baggrund. Hos os er det helt uacceptabelt hvis man agerer imod dette. Det er og skal være trygt og rart at komme i IF Stadion. 

 

IF Stadion HISTORIEN

IF Stadion er en af Københavns ældste og mest traditionsrige håndboldklubber. I år 2006 fejrede klubben således sin 100 års fødselsdag, og er dermed en af Københavns ældste håndboldklubber. IF Stadion begyndte allerede sine aktiviteter i 1906, dengang var det dog som en atletikklub. Håndbold kom dog hurtigt på programmet, og det er i dag klubbens eneste sportsgren. Der har gennem tiderne været mange store bedrifter, 2 gange danmarksmestre for herrer i henholdsvis 1972 og 1973. Derudover har IF Stadion været i finalen i landspokalturneringen for herrer 5 gange, hvoraf 1 resulterede i at klubben stod øverst da der skulle uddeles medaljer. Også på ungdomssiden har klubben været med fremme og har vundet flere danmarksmesterskaber.


Frivillige ILDSJÆLE

Klubben er drevet af frivillig ildsjæle, der er med til at hele organisationen fungerer. IF Stadion søger dog flere kræfter til at løfte den fælles opgave det kan være, at drive en idrætsforening. Er du en af dem, der har lidt overskud i hverdagen og har mod på at bruge et par timer på frivilligt arbejde, og ikke mindst synes at håndbold er sagen, så skal du være meget velkommen til at kontakte Formand Casper Eghøj på mail: [email protected] eller Arrangementsudvalgsformand Susanne Dyhr, Mail [email protected]

“Engagement er som en smitsom sygdom – hvis man hænger sammen med folk der har den længe nok – så smitter den…”

IF Stadion UNGDOMSAFDELING 
IF Stadions ungdomsafdeling er under stor udvikling og vi arbejder intenst på at bygge ungdomsafdelingen op fra trilletrolle til U17. I ungdomsafdelingen er det målsætningen at samle børn fra lokalområdet, lave fælles aktiviteter og videreformidle håndboldglæden i hallen.